Tall Ships Races Fredrikstad logo

Kjære nabo til The Tall Ships Races Fredrikstad 2023

15.–18. juli vil stolte skuter, unge mannskap, god mat, salgsboder, konserter, kulturinnslag og et mylder av liv prege bybildet. Det vil ligge skuter på begge sider av elva, helt ned til fergeleiet ved Cicignon og Isegran. Statsraad Lehmkuhl legger til i Gamlebyen og flere av de store A-skutene på begge sider av elva ved biblioteket.

Du får nye naboer for en helg og orkesterplass til sommerens store begivenhet!

I løpet av fire dager er det nærmere 150 ulike arrangementer du kan være med på. Det blir en egen maritim opplevelsespark på Isegran for familier, og ved biblioteket er hovedscenen hvor det blir konserter og forestillinger. Flere steder langs elva blir det matboder med spennende smaksopplevelser.

Mannskapene skal bo på båtene under skutefesten. Flere skuter vil holde åpent på gitte tidspunkt i løpet av dagen slik at du kan komme om bord og ta en titt. Mannskapene kommer også til å være rundt i byen på ulike aktiviteter under oppholdet. Vi instruerer mannskap og medseilere på skutene at det skal være ro i havna fra kl. 23.00 hver kveld. 

De forskjellige arenaene og scenene har ulike spilletider. Mer informasjon for hvert område finner du i lenkene nedenfor.  

 

For informasjon om stengte veier, bruåpning, fergetider og lignende, se vår side om praktisk informasjon.

 

 

 

Våre sponsorer og samarbeidspartnere:

Gullsponsor:

Sølvsponsor:

Sponsor:

Samarbeidspartner:

Valgt språk: norsk bokmål (Norge)
Norsk | English