Tall Ships Races Fredrikstad logo

Presse

15.-18. juli fylles Fredrikstad med majestetiske skuter, ungdommelig mannskap og yrende liv. Det blir konserter, aktiviteter, marked og deilige matboder!

Dette er 4. gang Fredrikstad er vertskap for skutefesten The Tall Ships Races. 37 fartøy fra 14 forskjellige land kommer til byen, inkludert Bima Suci fra Indonesia, Capitan Miranda fra Uruguay og Dar Mlodziezy fra Polen. Så vi lover dere noen fargerike dager!

Hele sentrum tas i bruk som arrangementsområde og det blir gratis konserter, aktiviteter og arrangementer i Gamlebyen, Bibliotekparken, Dampskipsbrygga, Værste og på Isegran.

Presse- og mediesenter

Akkreditert presse er velkommen til å benytte vårt mediasenter i 2. etg på Litteraturhuset i Fredrikstad.

Her kan dere få informasjon om skuter, saker, medseilere og kontaktpersoner. Dere vil også få mulighet til å booke båttur på elva langs skutene. Vi har to ulike båter dere kan være med, og informasjon om dette får dere også på mediesenteret.

Mediasenteret vil være åpent og bemannet

• 09.00 til 16.00 lørdag, søndag og mandag,
  • 09.00 til 14.00 på tirsdag.

Det vil også være mulig å hente akkrediteringene på Litteraturhuset fredag 15.30 - 16.00

På Litteraturhuset vil også en rekke av de andre funksjonene og de frivillige ha base, så her er vi midt i begivenhetenes sentrum.

Dere kan fortsatt søke akkreditering til arrangementet. Her kan du søke om akkreditering

Programmet oppdateres fortløpende her.

Vi vet at dette kommer til å bli noen dager fulle av aktiviteter, smaker, lukter, lyder og masse spennende saker for dere, og vi vil hjelpe dere så godt vi kan.

For praktisk informasjon om akkreditering, pressebåt og lignende, kontakt leder for pressesenteret:
Tone Aas
E-post: tcaa@fredrikstad.kommune.no

For mediehenvendelser, ta kontakt med:

Henriette Næss Forsetlund
E-post: herfor@fredrikstad.kommune.no

Våre sponsorer og samarbeidspartnere:

Gullsponsor:

Sølvsponsor:

Sponsor:

Samarbeidspartner:

Valgt språk: norsk bokmål (Norge)