Tall Ships Races Fredrikstad logo

—Vi heier på Fredrikstad

Når The Tall Ships Races kommer til byen 15.-18. juli, 2023, er Fredriksstad Blad en av gullsponsorene.

Forside av Fredrikstad Blad fra 2019: En formidabel suksess
Forsiden til Fredriksstad Blad, mandag 15. juli, 2019, om The Tall Ships Races 2019

— Et av våre viktigste dekningsområder er det som rører seg i byen. Som lokalavis må vi være aktive der ting skjer. Når The Tall Ships Races kommer til Fredrikstad, så er det jo der alt skjer, og i så måte er det naturlig for oss å dekke skutefesten svært aktivt. Vi har også valgt å støtte den folkefesten som det kommer til å bli, med en sponsoravtale, forteller sjefredaktør i Fredriksstad Blad, René Svendsen.

Avisen som har informert, underholdt og oppfordret befolkningen i Fredrikstad til debatt i over 130 år, er nå gullsponsor av The Tall Ships Races Fredrikstad 2023.

Enorm interesse for kulturelle begivenheter

— Vi har erfart i løpet av de siste årene at det er enorm interesse for de store kulturelle begivenhetene i Fredrikstad. Festivaler, store konserter og arrangementer er noe som folk engasjerer seg i. Det er ikke mye annet som når opp til det nivået av interesse blant våre lesere, sier Svendsen.

— Vi er stolte av Fredrikstad, akkurat som alle som bor her, og ønsker å vise frem byen fra sine gode sider. Vi har mange eksempler på at det gjennomføres gode arrangementer som foregår på en ordentlig måte. Men skjer det noe som det er grunn til å være kritisk til, vil vi være minst like aktive i også den dekningen, forklarer han.  

— Vi heier på Fredrikstad og alt som får Fredrikstad opp i lyset, og kommer til å dekke The Tall Ships Races svært aktivt. Både det positive og det negative, avslutter Svendsen.

Våre sponsorer og samarbeidspartnere:

Gullsponsor:

Sølvsponsor:

Sponsor:

Samarbeidspartner:

Valgt språk: norsk bokmål (Norge)
Norsk | English