Tall Ships Races Fredrikstad logo

Thomas Dybdahl med band spiller på The Tall Ships Races i sommer

Thomas Dybdahl tar med seg fullt band til sommerens skutefest! Mandag 17. juli spiller de på hovedscenen i Bibliotekparken. Konserten er gratis og åpen for alle.


Thomas Dybdahl spiller på The Tall Ships Races. Foto: Arild Østin Ommundsen.

– Vi er stolte av å presentere at Thomas Dybdahl skal spille på skutefesten sammen med et superlag av norske musikere. I likhet med de andre konsertene på The Tall Ships Races er dette en gratiskonsert som er åpen for alle, sier kulturutvikler i Fredrikstad kommune, Åshild van Nuys.

Thomas Dybdahl er en av landets mest profilerte musikere. De siste 20 årene har han befestet sin posisjon som en av Norges største artister og låtskrivere med flere kritikerroste utgivelser.

Til Fredrikstad tar han med seg fullt band bestående av Lars Horntvedt (gitarer, saksofoner og diverse), Ole Morten Vågan (Bass), Vegard Lien Bjerkan (tangenter), Gard Nilsen (trommer).

Nå ser de fram til å spille på skutefesten.

– Jeg gleder meg til å komme til Fredrikstad og spille under The Tall Ships Races, sier Dybdahl.

Ny musikalsk sjanger

Dybdahl er kjent for en intim og melankolsk popstil, men med det siste albumet «Fever» har han beveget seg inn i en ny musikalsk sjanger bestående av soul og funk.

«Fever» ble spilt inn i Dybdahls eget studio i Stavanger, og utgitt i begynnelsen av 2020. På samme tid nådde pandemien Norge og store deler av verden gikk i lockdown. I påvente av mer normale tider og mulighet for å turnere bygde han videre på albumet. Det resulterte blant annet i låten «River» og et samarbeid med soulkometen, Beharie. De to artistene har også samarbeidet på låten «Treat me so bad».

Både Dybdahl og Beharie spiller på The Tall Ships Races mandag 17. juli.

– Her har publikum en gyllen mulighet til å få med seg to fantastiske artister på samme kveld, forteller van Nuys.

– Dybdahl og Beharie kommer til å spille konserter hver for seg, men de vil også ta en låt eller to sammen. Her ligger alt til rette for en musikalsk opplevelse av de sjeldne, avslutter hun.

Thomas Dybdahl spiller i Bibliotekparken mandag 17. juli. Konserten er gratis og åpen for alle. Man trenger ikke billett.

Våre sponsorer og samarbeidspartnere:

Gullsponsor:

Sølvsponsor:

Sponsor:

Samarbeidspartner:

Valgt språk: norsk bokmål (Norge)
Norsk | English