Tall Ships Races Fredrikstad logo

Takk til alle frivillige!

Skutene har kastet loss, og vi kan konstatere at den fjerde utgaven av The Tall Ships Races Fredrikstad har vært en suksess!

Til tross for skiftende vær, med både regn og sterk vind har besøkstallene vært gode og arrangementet har blitt gjennomført på en profesjonell og flott måte. Dette er mye takket være bidraget fra de over 450 frivillige.

- De frivillige har spilt en avgjørende rolle i gjennomføringen av The Tall Ships Races i Fredrikstad. De har tatt utfordringer på strak arm og bistått mannskap så vel som besøkende med et smil. Uten denne supre innsatsen ville det ikke vært mulig å gjennomføre et arrangement av denne størrelsen i Fredrikstad, sier prosjektleder Knut R. Hansen

Flere av de frivillige har deltatt både i 2005, 2014, 2019 og 2023 og har blitt svært verdifulle medhjelpere for arrangementet.

- Dette er erfaring som er gull verdt. Frivillige som kjenner både byen og arrangementet gjør sitt til at alle andre kan få oppleve en velsmurt folkefest! Jeg vil takke alle for en enestående innsats, sier prosjektleder Knut R. Hansen.

Gode hjelpere 


Knut Gjerløw og Knut Norum jobbet frivillig på TSRF. Foto: Harry Johansson. 

Bilde av tre unge frivilligeBlant de mange som bidro var ungdommer fra Lions Junior. Her representert ved Soro Delshod Osman (til venstre), Kara Awat Ahmad og Najmo Mohamed Hassan. Ungdommene har bemannet vaskeri og dusjfasiliteter for mannskapene under skutefesten. Foto: Fredrik Ellefsen.


Jentene på Help Desk løste store og små utfordringer for skutene underveis. Foto: Harry Johansson.  

 

Våre sponsorer og samarbeidspartnere:

Gullsponsor:

Sølvsponsor:

Sponsor:

Samarbeidspartner:

Valgt språk: norsk bokmål (Norge)
Norsk | English