Tall Ships Races Fredrikstad logo

Oscar Danielson m/band kommer til sommerens skutefest

Søndag 16. juli spiller Oscar Danielson på hovedscenen i Bibliotekparken. Konserten er gratis og åpen for alle.

– Det blir garantert god stemning når Oscar Danielson kommer til The Tall Ships Races, lover kulturutvikler Åshild van Nuys.

– Han er en høyt verdsatt liveartist, og det er ikke ofte vi får høre Danielson med band på en utendørsscene, så dette ser vi fram til, fortsetter hun.

Oscar Danielson er av mange ansett som Sveriges beste tekstforfatter. Etter albumet «Stockholm i mitt hjärta» (2011) med låta «Besvärjelse» som har over 4,5 millioner strømminger på Spotify, har han fått et stadig større publikum.

Tolket av Eva Weel Skram

Tidligere har han blant annet varmet opp for Bjørn Eidsvåg i Oslo Spektrum (2014) og opptrådt på «Lindmo». Han har også blitt tolket og hyllet av Eva Weel Skram som har gjort en fornorsket versjon av låten «Besvärjelse».

Danielson er en ekte norgesvenn med over 20 konserter i Norge siste år. Han har spilt i Fredrikstad ved flere anledninger, sist på Gamlebyen kulturhus i 2022. Til sommeren får vi endelig oppleve publikumsfavoritten utendørs i Biblioteksparken!

Den Stockholm-fødte 46-åringen kommer til Fredrikstad med et show som fremkaller latter så vel som tårer. Det er sanger om kjærlighet, fulle av alvor og dypt menneskelige observasjoner, krydret med humoren som er Danielsons kjennetegn.

Gratis konsert

Oscar Danielson spiller på The Tall Ships Races søndag 16. juli kl. 19.30. Konserten er gratis og åpen for alle. Man trenger ikke billett.

Eva Weel Skram med "Vi Lovar"

Oscar Danielson - "Besvärjelsen"

Våre sponsorer og samarbeidspartnere:

Gullsponsor:

Sølvsponsor:

Sponsor:

Samarbeidspartner:

Valgt språk: norsk bokmål (Norge)
Norsk | English