Tall Ships Races Fredrikstad logo

Humle spiller på sommerens skutefest

Lørdag 15. juli tar Humle med seg fullt band og spiller på The Tall Ships Races Fredrikstad 2023 (TSRF23).

Bilde av Humle (Andreas Humlekjær) som spiller på The Tall Ships Races 2023.

Humle (Andreas Humlekjær) er en singer-songwriter fra Fredrikstad. I 2018 tok han hjembyen med storm med Fredrikstad-låten «Bellevue». Siden den gang har han gitt ut to album og spilt konserter over hele landet. I vår ga han ut nok en Fredrikstad-hyllest med låten «Ta meg hjem igjen».

– Jeg har sterk tilknytning til Fredrikstad, og det er alltid stas å få spille på hjemmebane. Til The Tall Ships Races tar jeg med meg hele bandet, og vi gleder oss til å spille i Biblioteksparken – bare et lite steinkast fra Bellevue, sier Andreas Humlekjær.

Humles debutskive «Alt Er Bra Nå» kom i 2019, og våren 2022 kom andrealbumet «Døgnvill». Låtene derfra har fått plass på flere Spotify-lister og han har i tillegg fått spilletid på NRK P1 og P13. Både som soloartist og med fullt band er han i ferd med å bygge et trofast publikum. Mange kjenner han nok også som vokalisten i partybandet Åges Danseband.

Hold av datoen

– Vi er svært fornøyde med at Humle spiller på skutefesten. Nå er det bare å holde av datoen for å få med seg åpningskvelden lørdag 15. juli, sier prosjektleder i TSRF23, Knut R. Hansen.

– I Bibliotekparken håper vi på god stemning med folkeliv, hyggelige møteplasser, matservering, og ikke minst konserter. Alt med et fantastisk bakteppe av skutemaster, fortsetter han.

Humle spiller i Bibliotekparken lørdag 15. juli. Konserten er gratis og åpen for alle. Man trenger ikke billett.

Våre sponsorer og samarbeidspartnere:

Gullsponsor:

Sølvsponsor:

Sponsor:

Samarbeidspartner:

Valgt språk: norsk bokmål (Norge)
Norsk | English