Tall Ships Races Fredrikstad logo

—Det er viktig å spille på hverandre

—Det er gøy å få være med å sponse et arrangement som The Tall Ships Races Fredrikstad. Jeg er fra byen selv, født og oppvokst på Rolvsøy, og synes selvsagt det er stas å hjelpe til når det blir skutefest i byen vår, sier Salgssjef i Firmagaver AS, Rene Kristoffersen.

Firmagaver As sponser Thg Tall Ships Races Fredrikstad 2023

Firmagaver AS er gullsponsor av The Tall Ships Races Fredrikstad 2023, og er med i Skandinavias største gruppering innen profil, gave og reklameprodukter.

—Jeg tror det å sponse TSRF23 kan hjelpe bedriften vår og gi oss merverdi, det gir oss mer synlighet siden er et såpass stort arrangement. Det kan igjen gi oss flere kunder og gir oss muligheten til å knytte flere kontakter. Det er viktig å spille på hverandre og jeg har klokketro på samarbeidet med TSRF23, sier Kristoffersen.

—Vi er virkelig glade for å ha fått Firmagaver med på laget, sier prosjektleder for The Tall Ships Races Fredrikstad 2023, Knut R. Hansen.

—Det er kjempenyttig å få med den ekspertisen Firmagaver tar med seg, når vi skal tenke profilering og bekledning inn mot arrangementet, sier Hansen.

Profilering av klær

Firmagaver AS stiller gjennom sponsoravtalen med bl.a. profilering av klær til The Tall Ships Races Fredrikstad 2023.

—Vi står for profilering av klær til frivillige, sponsorer og de som jobber med arrangementet fra kommunen, med god designhjelp fra Studio Geist, sier Kristoffersen.

—Vi hadde et ønske om å kunne stille med klær til de som jobber med arrangementet som er designet slik at man ønsker å bruke de igjen, forteller Hansen.

—Vi tenker mye på bærekraft i de valgene vi tar i forbindelse med prosjektet, og har derfor landet på et stilrent design som vi håper gjør at folk tar i bruk klærne utover selve skutefesten, sier Hansen.

Egen TSRF23-kolleksjon

Når skutene ligger i kai i Fredrikstad 15.-18. juli i sommer, vil Firmagaver stille opp med salgsboder hvor du kan få kjøpt suvenirer og klær som minner fra The Tall Ships Races Fredrikstad 2023.

—Firmagaver skal ha egne salgsboder under skutefesten hvor vi kommer til å selge merch og profilprodukter med TSRF23 logo. Det blir en egen kolleksjon av klær for barn og voksne hvor vi kommer til å tilby t-skjorter, capser, piquet-trøyer og jakker, sier Kristoffersen.

—I tillegg kommer vi til å stille med andre type produkter. Hva slags varer vi skal tilby er ikke helt avklart enda, men vi ser for oss å selge alt fra glass, ølglass, solkrem, solbriller, paraply og flytenøkkelring til båtnøkler, avslutter Kristoffersen.

Våre sponsorer og samarbeidspartnere:

Gullsponsor:

Sølvsponsor:

Sponsor:

Samarbeidspartner:

Valgt språk: norsk bokmål (Norge)
Norsk | English