Tall Ships Races Fredrikstad logo

-Det er gøy å ta del i et så stort arrangement som viser frem og hyller den flotte byen vår!

I en skjev gammel bygård i Gamlebyen finner du Frontkom - et fullservice digitalt markedsbyrå som jobber med strategi, design, teknologi og kommunikasjon.

—Dette er hovedkontoret vårt, men vi holder også til i Oslo, Warszawa, Lublin og på Madeira, forteller markeds- og kommunikasjonssjef Magne Henriksen.

I Torvgata 64 i Gamlebyen finner du denne herlige gjengen i Frontkom sine lokaler
I Torvgata 64 i Gamlebyen finner du denne herlige gjengen i Frontkom sine lokaler

I bakgården til Torvgata 64 og opp en tretrapp befinner det seg en variert gjeng med kreative og dyktige folk - her finner man alt fra tech-nerder til drevne markedsførere, innholdsprodusenter, rådgivere og prosjektledere.

—Totalt er det over 75 folk som jobber i Frontkom med ulike felt, vi leverer tjenester til alt fra små til store bedrifter. Her i Fredrikstad er den største kunden vår Jøtul, hvor vi leverer hele den tekniske løsningen til deres websider over hele verden, sier Magne.

Sponser skutefesten ved å levere innhold og rådgivning

Frontkom sponser The tall Ships Races Fredrikstad 2023, og leverer rådgivning og digitalt innhold til arrangementets nettsider og kanaler i sosiale medier.

Innholdsprodusent og rådgiver Stine Nevjar er allerede godt i gang med arbeidet for The Tall Ships Races Fredrikstad:

—Jeg har fått gleden av å intervjue, skrive saker og å filme bl.a. tidligere unge seilere, frivillige fra arrangementet i 2019 samt lage egen videoserie med knop- og stikkeksperten Per Andersen.

Videoserien med Per Andersen viser oss landkrabber hvordan man knyter viktige knop og stikk man trenger å kunne for å seile med en skute.

Elsker livet på havet

Det finnes stor interesse for livet til havs i Frontom, og de er godt fornøyd med å bidra til en vellykket skutefest.

—The Tall Ships Races er et arrangement med verdier vi kan stille oss bak, og vi elsker båt- og sjølivet. Det er mye båtprat i lunsjen her for å si det sånn, forteller Stine.

—Det er gøy å være en del av et så stort arrangement som viser frem og hyller den flotte byen vår! Vi ser hvor vellykket og verdifullt arrangementet har vært for Fredrikstad tidligere, og vi har lyst til å bidra til at suksessen gjentar seg i 2023, avslutter Magne.

Stine og Magne i bakgården til Frontkom sine lokaler i Torvgata 64
Stine og Magne i bakgården til Frontkom sine lokaler i Torvgata 64

Våre sponsorer og samarbeidspartnere:

Gullsponsor:

Sølvsponsor:

Sponsor:

Samarbeidspartner:

Valgt språk: norsk bokmål (Norge)
Norsk | English