Tall Ships Races Fredrikstad logo

- Den ideelle bybilen

Sarpsborg Bilsenter er samarbeidspartner av The Tall Ships Races Fredrikstad 2023 (TSRF23). I perioden 1. mai – 1. september, får TSRF23 disponere to Fiat 500e (RED) til bruk i forbindelse med arrangementet.

TSRF23 får disponere to stk. Fiat 500e (RED) før, under og etter skutefesten i sommer
TSRF23 får disponere to stk. Fiat 500e (RED) før, under og etter skutefesten i sommer

—Vi ser på The Tall Ships Races Fredrikstad som en naturlig samarbeidspartner for oss i Sarpsborg Bilsenter. Vi er jo den eneste Fiat-forhandleren i Østfold, og ønsker å vise dette frem ved å la TSRF23 få disponere to Fiat 500, forteller Daglig leder i Sarpsborg Bilsenter, Lars Petter Andersen.

—Ikonisk

Sarpsborg Bilsenter er merkeforhandler av Fiat og Jeep, samt bruktbil. De er også merkeverksted for Peugeot, Jeep og Fiat.

—Fiat 500 er en elektrisk, letthåndterlig bil som er fantastisk godt utstyrt. Det er en italiensk småbil som er ikonisk, med historie helt tilbake til 1957. Det er den ideelle bybilen, sier Andersen.

—Vi synes det er fantastisk at vi får om bord en samarbeidspartner som Sarpsborg Bilsenter. De to Fiatene skal få bein å gå på, da det er mye farting frem og tilbake når vi skal arrangere skutefest i Fredrikstad, sier prosjektleder for TSRF23, Knut R. Hansen.

Sosial og miljømessig bærekraft

Salg av Fiat (RED) er med på å bekjempe helserelaterte nødsituasjoner og pandemier. (RED) er en organisasjon som bekjemper globale helsekriser som AIDS og Covid-19. Hver gang du kjøper et (RED) produkt blir en donasjon gitt til Global Fund som støtter omsorgstjenester og tilbud innenfor behandling, forebygging, rådgivning, testing og utdanning til de mest trengende i samfunnet.

Bilen er i miljøklasse A (CO2 & Nox), og vil bli solgt videre til nye eiere etter endt periode. (Kilde: 500e RED - Fiat Norway).

Daglig leder i Sarpsborg Bilsenter, Lars Petter Andersen og prosjektleder for The Tall Ships Races Fredrikstad 2023, Knut R. Hansen
Daglig leder i Sarpsborg Bilsenter, Lars Petter Andersen og prosjektleder for The Tall Ships Races Fredrikstad 2023, Knut R. Hansen

TSRF23 foregår fra 15.-18. juli 2023, med gratis konserter og aktiviteter, åpne skuter, og folkefest i «hele byen»!

Våre sponsorer og samarbeidspartnere:

Gullsponsor:

Sølvsponsor:

Sponsor:

Samarbeidspartner:

Valgt språk: norsk bokmål (Norge)
Norsk | English