Tall Ships Races Fredrikstad logo

—Byen skinner ekstra godt når The Tall Ships Races er i byen

I samarbeid med VB Media gir The Tall Ships Races Fredrikstad ut et egen høykvalitets magasin under skutefesten i sommer.

Utgave av Båtens Verden under The Tall Ships Races Fredrikstad 2019
The Tall Ships Races Fredrikstad-magasinet i 2019. Foto: Valery Vasilevski, STI

—Det er naturlig for oss å bidra til The Tall Ships Races Fredrikstad med et eget magasin. For oss finnes det knapt et bedre prosjekt å få ta del i, sier Vetle André Børresen i VB Media.

Sammen med to kamerater startet Vetle André Børresen opp Båtens Verden i 2006, som et prosjekt drevet ved siden av skolen. Den lokale forankringen i Fredrikstad og tilknytningen til det maritime båtlivet i byen, gjør det naturlig for Båtens Verden og støtte opp om skutefesten i Fredrikstad.

—Byen skinner ekstra godt når The Tall Ships Races er i byen. Med elva som midtpunkt får vi virkelig vist oss fra vår beste side, sier Børresen.

Tatt godt imot av byens næringsliv

Også byens næringsliv kan få utbytte av arrangementet, og det offisielle Tall Ships Race-magasinet er en arena næringslivet kan ta del i for å vise seg frem.

—For byens næringsliv er TSRF23 et kjempeprosjekt, og vi har blitt tatt godt imot av lokale aktører. Det som er artig er at når vi presenterer planene våre for næringslivet, har flere fortsatt Tall Ships-magasinet fra 2019 liggende fremme på hytta eller på kontoret, sier Børresen.

Utgaven av Båtens Verden i forbindelse med The Tall Ships Races 2023 vil ha et opplag på ca. 50.000 som vil bli distribuert ut til befolkningen via stativer på gateplan, til hyttefolket og gjennom papirutgaven av Fredrikstad Blad.

— Alt vi gjør er med hjertet, det er lidenskapen som driver oss. Vi er stolte over å få bidra inn i prosjektet. Vi ønsker at magasinet skal fungere som en suvenir fra arrangementet. Det er et høykvalitets magasin, som vi ønsker at folk skal kunne ta vare på, og minnes The Tall Ships Races Fredrikstad 2023, avslutter Børresen.

Våre sponsorer og samarbeidspartnere:

Gullsponsor:

Sølvsponsor:

Sponsor:

Samarbeidspartner:

Valgt språk: norsk bokmål (Norge)
Norsk | English