Lukk

Nyheter

Unge seilere samlet på Fredrikstad bibliotek

Torsdag 12. januar møtte flere ungdommer opp på Fredrikstad bibliotek for å lære mer om livet om bord i en skute. De ble også intervjuet for å få plass som ung seiler av medlemmer i Rotaryklubbene i Fredrikstad og Hvaler.

Les mer

De to lokale skutene Valentine og Skreien skal konkurrere i The Tall Ships Races!

Speiderskuta Valentine og seiljakta Skreien hører begge hjemme på Isegran. Til sommeren skal begge skutene delta i The Tall Ships Races!

Les mer

Våre tre nasjonalskatter – danner og utdanner sjøfolk og ungdom

Under The Tall Ships Races Fredrikstad 2023 får vi besøk av Norges tre nasjonale stoltheter til sjøs; Christian Radich, Statsraad Lehmkuhl og Sørlandet.

Les mer

Frivillige drar i land skutefesten!

— Det er fascinerende å se de flotte skutene som besøkende på The Tall Ships Races, men som frivillig er man mer enn en gjest. Man kommer på innsiden av arrangementet og blir en del av det.

Les mer

Et minne for livet

- Å være ung seiler i The Tall Ships Races er et minne for livet! Skuta er en egen liten verden der du virkelig lever i nuet, og alle bekymringer kan legges igjen på land!

Les mer

Som frivillig får du med deg alt!

Simona Mitmann er 26 år, men har rukket å delta som både frivillig og som ung seiler i the Tall Ships Races. I 2019 stortrivdes hun i rollen som frivillig liaison, som er en lokal medhjelper for skuter og mannskap. For Simona er det en selvfølge å stille opp som frivillig igjen når skutene anløper Fredrikstad i juli 2023.

Les mer

Det beste med turen var å bli kjent med masse nye mennesker fra ulike land, og å kun se hav og horisont i fire dager!

Maren (19) var én av 20 unge seilere fra Fredrikstad som var med på en eventyrlig reise i sommer. Maren og 54 andre unge seilere, bemannet seilskuta Alexander von Humboldt II, sammen med det faste mannskapet om bord.

Les mer

18 påmeldte skuter til The Tall Ships Races Fredrikstad

- Vi er i rute med planleggingen, og er veldig fornøyde med at det allerede er mange skuter som er påmeldt, sier Knut R. Hansen, prosjektleder for The Tall Ships Races Fredrikstad.

Les mer

Unge seilere klare for The Tall Ships Races

I juli satt 20 ungdommer fra Fredrikstad kursen mot Danmark for å delta i The Tall Ships Races 2022. Sammen med unge seilere fra andre land skal seilte de fra Esbjerg i Danmark til Harlingen i Nederland.

Les mer

Språk: norsk bokmål (Norge)