Lukk

Bli frivillig

Ønsker du å bidra som frivillig under The Tall Ships Races i Fredrikstad 2023?

Meld deg som frivillig!


Foto: Valery Vasilevski

For å gjennomføre verdens største skuteregatta, og helt klart Fredrikstads største arrangement i 2023 kreves mange hender og hoder - og dugnadsinnsatsen fra de mange frivillige er alfa og omega for en vellykket skutefest i byen.

Da vi arrangerte Tall Ships Races i 2019 var nærmere 400 frivillige i sving før, under og etter arrangementet, og behovet er like stort i 2023. Publikum skal informeres, arenaer skal rigges, presse skal håndteres, personer og ting skal transporteres, mannskap, skuter og medseilere skal ivaretas - listen av gjøremål er tilnærmet uendelig når skutene med mannskap og medseilere kommer til byen. Her er noen av oppgavene vi trenger frivillige på:

 • Vertskap
  Vi trenger hjelp til å ta oss av alle som skal besøke byen under arrangementet. Som vertskap kan du få oppgaver på frivilligbasen, på crewsenteret, på servicesenteret, og som infoguide.
 • Arrangement
  Det blir massevis av aktiviteter over hele byen de fire dagene skutene har landligge her. Vi trenger frivillige til oppgaver rundt disse aktivitetene. I denne gruppen kan du få oppgaver som servering, betjening av matstasjon, rigging og backstage.
 • Sikkerhet og beredskap
  Med mange tusen mennesker i byen trenger vi blant annet folk til førstehjelpsteamet, vakthold, og et eget lag som står i beredskap for barn som har kommet seg bort fra foreldrene.
 • Maritim
  Skuter fra hele verden skal fylle elva. Vi trenger derfor liaisoner som blir bindeledd mellom skutene og Fredrikstad, og vi trenger frivillige til fortøyingsgruppen.
 • Teknisk
  Byen må holdes ren og ryddig – vi trenger frivillige til renovasjon.
 • Kommunikasjon
  Selv om vi håper alle tar turen til byen, vil vi også være synlige på nett og i pressen. En egen gruppe skal jobbe med å ta bilder, lage video og skrive tekster om arrangementet.

Høres noe av dette interessant ut? Ta gjerne kontakt!

 

Frivilligansvarlig 

Helge Hammeren 
Tlf: 958 38 584
E-post: helham@fredrikstad.kommune.no 

Velkommen om bord!

Språk: norsk bokmål (Norge)