Tall Ships Races Fredrikstad logo

Bli frivillig

Ønsker du å bidra som frivillig under The Tall Ships Races i Fredrikstad 2023?

Meld deg som frivillig!

Frivillige fra skutefesten i 2019
Foto: Valery Vasilevski

For å gjennomføre verdens største skuteregatta, og helt klart Fredrikstads største arrangement i 2023 kreves mange hender og hoder. Dugnadsinnsatsen fra de mange frivillige er alfa og omega for en vellykket skutefest. 

Da The Tall Ships Races var i Fredrikstad i 2019 var nærmere 400 frivillige i sving før, under og etter arrangementet. Behovet er like stort i 2023.

Publikum skal informeres, arenaer skal rigges, personer og ting skal transporteres, mannskap, skuter og medseilere skal ivaretas. Listen av gjøremål er tilnærmet uendelig når skutene med mannskap og medseilere kommer til byen. Her er noen av oppgavene vi trenger frivillige til:

  • Kulturarrangementer og vertskap

Det blir massevis av aktiviteter og kulturarrangementer over hele byen de fire dagene skutene har landligge her. Både for mannskap og for publikum. Vi trenger hjelp til å ta oss av alle som skal besøke byen, og til å lose de trygt gjennom arrangementet. Det byr på mange varierte oppgaver!

Til dette trenger vi trivselsverter som er et hyggelig fjes man kan henvende seg til og få informasjon fra. Det kan være på hovedarenaen ved biblioteket, Isegran, frivilligbasene, crewsenteret, servicesenteret, eller ute i og rundt de ulike arenaene. Det kan også være betjening av matstasjoner, servering og backstage.

Vil du jobbe mer fysisk kan du være med på å rigge scene, bære, frakte og montere forskjellig utstyr og sperremateriell, bidra til å håndtere trafikk og andre praktiske gjøremål som måtte dukke opp.

  • Maritim

Skuter fra hele verden skal fylle elva. Vi trenger derfor liaisoner som blir bindeledd mellom skutene og Fredrikstad. Vi trenger frivillige til fortøyingsgruppen.

  • Teknisk

Byen må holdes ren og ryddig – vi trenger frivillige til renovasjon.

Høres noe av dette interessant ut? Ta gjerne kontakt!

Frivilligansvarlig Helge Hammeren 

Frivilligansvarlig 

Helge Hammeren 
Tlf: 958 38 584
E-post: helham@fredrikstad.kommune.no 

Velkommen om bord!

Våre sponsorer og samarbeidspartnere:

Gullsponsor:

Sølvsponsor:

Sponsor:

Samarbeidspartner:

Valgt språk: norsk bokmål (Norge)
Norsk | English